Een interieuradvies waarin veel kan 

Werkwijze AlaLaman

Woonachtig in  Zuid-West Holland en op zoek naar een interieurontwerpster of  een adviseur vastgoedstyling? Loop je rond met eventuele verkoopplannen van je woning?  

Bij  AlaLaman ben je aan het juiste adres! 

 

Vrijblijvend voorstel

Op basis van jouw specifieke wensen en eisen en een aantal interieurfoto’s van de ruimte, stel ik een geheel vrijblijvend stylingvoorstel op die ik vervolgens telefonisch toelicht.  

 

Advies en plan van aanpak

Als dit eerste voorstel je aanspreekt, maken we een afspraak om de ruimte(s) te bekijken om aanvullende voorstellen te kunnen geven. Dit kan variëren van enkele tips en tricks tot een volledig interieurplan. Dit plan omvat een analyse, visie, moodboard, plattegrond, kleurengebruik, materialenkeuze, meubel- en verlichtingsplan in 2D of 3D.

 

Extra service

Vind je het professionele ondersteuning prettig bij de oriëntatie op en aanschaf van materialen en interieurproducten? Ik ga graag met je mee.

 

Tarieven AlaLaman  

Ik geef advies op maat op basis van een uurtarief van € 60,00   

Kleuradvies

Ik geef advies over kleur in je interieur. Kleur kan ons positief of negatief beïnvloeden. Daardoor is kleur zeer persoonlijk. We gaan samen de ruimte bekijken en bespreken welke kleur voor jouw wenselijk is en wat kleur doet met de ruimte. Ik neem kleurstalen mee zodat we meteen de kleuren kunnen bekijken.

Na mijn bezoek ontvang je een kleuradvies

€ 120,-

 Indelingsadvies

Voor een indelingsadvies kom ik de ruimte en meubelen bekijken en opmeten. Samen nemen we je wensen door.

Na mijn bezoek ontvang je een plattegrond met de indeling voor de meubelen

€ 60,-

 Meubelplan

Wil je nieuwe meubelen of een combi met bestaande meubelen en vindt je het lastig om hierin keuzes te maken? Ik geef advies hoe dit te combineren. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Na mijn bezoek ontvang je een plattegrond met een meubelplan.

€120,-

Meubelplan plus

Wil je nieuwe meubelen of een combi met bestaande meubelen en vindt je het lastig om hierin keuzes te maken? Ik geef advies hoe dit te combineren. In dit plan is raamdecoratie toegevoegd

Na mijn bezoek ontvang je een plattegrond met de indeling voor de meubelen en raamdecoratie

€180,-

Verlichtingsplan

Goede verlichting is zo belangrijk in je interieur. Licht zorgt voor sfeer en geborgenheid. Licht is niet alleen nodig voor sfeer te creëren maar ook voor basis-,plaatselijk en accentverlichting.

Na mijn bezoek ontvang je een plattegrond met de indeling voor armaturen

€120,-

Accessoires, kunst en groenplan

Accessoires, kunst en groen geven een extra dimensie aan je interieur. Het geeft een persoonlijke sfeer. Samen gaan we bekijken wat in de ruimte aanwezig is aan accessoires, kunst en groen en hoe we dit beter kunnen neerzetten in de ruimte zodat de items beter tot zijn recht komen.

€60,- 

Tips en Tricks

€60,-
Reiskosten

Vanuit mijn woonplaats Hazerswoude-Rijndijk zijn de eerste 10 km vrij, daarna breng ik € 0,19 per kilometer aan reiskosten in rekening.    


Algemene voorwaarden

Alalaman gaat pas aan het werk na een door de opdrachtgever schriftelijk goedgekeurd adviesplan. AlaLaman is niet aansprakelijk voor de uiteindelijke realisatie daarvan. Het gaat namelijk om een inspanningsverbintenis en niet om een resultaatverbintenis en is niet aansprakelijk/ verantwoordelijk voor de uitvoering van het advies.

Bedragen tot €120,- dienen direct na opdracht te worden afgerekend. Bij bedragen vanaf €120,-, dient een aanbetaling  van 50% vooraf te worden voldaan.

Indien opdrachtgever of AlaLaman de opdracht tussentijds verbreekt is AlaLaman  gerechtigd de gemaakte kosten en uren te factureren aan opdrachtgever.


Privacy Statement 

Verwerking van persoonsgegevens

Alalaman gebruikt jouw persoonsgegevens alleen voor haar eigen diensten.

De persoonsgegevens dienen voor het tot stand brengen van de opdracht en het afhandelen van de betaling.

AlaLaman verkoopt geen persoonsgegevens door aan derden.


Bewaartermijn

De persoonsgegevens worden na afronding van de opdracht en de betaling vernietigd.

Beveiliging van Persoonsgegevens

Alalaman neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt de benodigde maatregelen om misbruik te voorkomen.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

.