Een duurzaam interieurontwerp waarin veel kan 

  Welkom bij A la Laman, waar ik duurzaam interieuradvies combineer met een vleugje Feng Shui voor een harmonieuze leefomgeving. Bij mij draait alles om het creëren van een ruimte die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook goed is voor de planeet en de geest. ik geloof in de kracht van hergebruik en geven meubelen en accessoires een tweede leven door ze te vinden in kringloopwinkels en op tweedehands marktplaatsen. Maar ook erfstukken van oma en opa. Elk stuk heeft zijn eigen verhaal en emotie, en door ze te integreren in moderne ruimtes geef ik niet alleen meubels een tweede kans, maar creëer ik ook een unieke en persoonlijke sfeer.

Daarnaast breng ik de principes van Feng Shui in mijn ontwerpen, waarbij ik streef naar evenwicht en harmonie in de verschillende ruimtes van de woning. Door middel van slimme indelingen, kleuren en materialen zorg ik ervoor dat de energie in de ruimte stroomt en dat je zich optimaal kunt ontspannen.


Mijn aanpak gaat verder dan alleen het fysieke aspect van het interieur; ik geloof ook in ontspullen als een manier om rust te brengen in je hoofd en ruimte te maken voor wat echt belangrijk is. 

Samen creëren we een omgeving die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook goed voelt om in te leven.


Neem vandaag nog contact met mij op voor een afspraak en ontdek hoe ik je huis kan transformeren in een oase van duurzaamheid, schoonheid en harmonie.