A
la Laman duurza
am interieurontwerp

Een interieurontwerp waarin veel kan 

  

Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Angele Laman, geboren in 1965 en woonachtig in Hazerswoude-Rijndijk. A la Laman geeft advies in interieurstyling en interieurontwerp.  Betaalbaar  naar ieders budget, bewust, creatief, duurzaamheid en emotie is mijn kernwaarden.

Ik ben gespecialiseerd in balans en emotie terugbrengen in het interieur.

In 2010 heb ik een eerste stap gezet naar een professionalisering van mijn grootste hobby door de opleiding ‘Binnenhuisarchitectuur’ te volgen en de opleiding ‘Interieurontwerper’. In de jaren hierna heb ik mijzelf verder verdiept in het vak. In 2019 heb ik officieel van mijn hobby mijn werk gemaakt. In dit jaar ben ik begonnen met mijn bedrijf 'A la Laman'

 Budget Proof

Lang niet iedereen kan zich een duur interieur veroorloven. Met tweedehands meubels, hergebruik van materialen uit kringloopwinkels, bestaande meubels, meubels van oma en opa, mooie spullen van marktplaats en aanbrengen van subtiele accenten kan met bescheiden middelen voor jou op creatieve wijze een heel eigen interieur realiseren. 

Denk eens aan het omtoveren van oude trein of theaterstoel,  refurbished meubels of meubels en producten gemaakt van petflessen of afvalplastic. Dan heb je een item in huis met een verhaal en emotie! en ben je ook nog eens duurzaam bezig.

Ik word altijd erg enthousiast van meubels met een verhaal of emotie. Jij ook?

Indien je hier meer over wilt weten, voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik help jou graag verder. In alle gevallen sta ik voor kunde, kennis, gedrevenheid, betrokkenheid en transparantie.

Nieuwsgierig geworden? Ik beantwoord graag je belletje, WhatsApp of mailtje.  

Wooninspiratie opdoen? Volg mij dan op Pinterest, Facebook en Instagram