A
la Laman duurza
am interieurontwerp

Een interieurontwerp waarin veel kan 

 

Werkwijze A la Laman

Woonachtig in regio Zuidwest Nederland, Leiden, Alphen aan de Rijn, Hazerswoude- Rijndijk en omstreken en op zoek naar een interieurontwerpster? 

Bij A la Laman ben je op het juiste adres!

Vrijblijvend voorstel

Op basis van jouw specifieke wensen en eisen en een aantal interieurfoto's van de ruimte stel ik een geheel vrijblijvend voorstel op die ik vervolgens telefonisch toelicht.

Advies en plan van aanpak

Als dit eerste voorstel je aanspreekt, maken we een afspraak om de ruimte(s) te bekijken en aanvullende voorstellen te kunnen geven. Dit kan variëren van enkele tips en tricks tot een volledig interieurplan. Dit plan omvat een analyse, visie, moodboard, plattegrond, kleurengebruik, materiaalkeuze, meubel- en verlichtingsplan. Na mijn bezoek ontvang je binnen de gemaakte termijn een conceptvoorstel. Na het conceptvoorstel maken we afspraken voor een definitief voorstel. 

Mijn tekeningen kunnen deels 2D zijn, 3D of handgetekend. Dit ligt aan de complexiteit van het advies. Ik werk niet met een VR bril of videopresentatie.

Extra service

Vind je professionele ondersteuning prettig bij de oriëntatie op een aanschaf van materialen en interieurproducten? Ik ga graag met je mee. 


Tarieven A la Laman zijn op maat gebaseerd op een uurtarief van €85,-

  

Kleuradvies per ruimte

Ik geef advies over kleur in je interieur. Kleur kan ons positief of negatief beïnvloeden. Daardoor is kleur zeer persoonlijk. We gaan samen de ruimte bekijken en bespreken welke kleur voor jou wenselijk is en wat kleur doet met de ruimte. Ik neem kleurstalen mee zodat we meteen de kleuren kunnen bekijken

  

Indelingsadvies per ruimte

Wil jij je bestaande meubels houden maar je wilt een andere indeling en je vindt het moeilijk om te bedenken hoe je een andere inrichting kan creëren? Ik kom naar je toe voor een indelingsadvies. Ik meet de ruimte en de meubels op. Ter plekken maak ik een een plattegrond van de ruimte. Ik heb sjablonen van meubels op schaal, mocht de maat van een meubelstuk er niet bij zitten dan maak ik deze terplekken, en samen nemen we jouw wensen door en bekijken we wat mogelijk is.

 

Meubelplan per ruimte

Wil je nieuwe meubels of een combi met bestaande meubelen en vind je het lastig om hierin keuzes te maken? Ik geef je advies hoe je dit het beste kan combineren. Samen bespreken we welke meubelstukken je wilt houden en bekijken we wat je wilt nieuw kopen. Uiteindelijk ga ik de meubels samenvoegen tot een sfeervol geheel interieur.


 Meubelplan plus per ruimte

Wil je nieuwe meubels of een combi met bestaande meubels en vind je het lastig om hierin keuzes te maken? Ik geef advies hoe je dit het beste kan combineren. In dit plan is raamdecoratie toegevoegd

 

Verlichtingsplan per ruimte

Goede verlichting is net zo belangrijk in je interieur. Licht zorgt voor sfeer en geborgenheid. Licht is niet alleen nodig voor sfeer te creëren maar ook voor basis-, plaatselijk- en accentverlichting. Goede verlichting is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van de inrichting.

Accessoires, kunst en groenplan per ruimte

Accessoires, kunst en planten geven een extra dimensie aan je interieur. Het geeft een persoonlijke sfeer Door accessoires komt het huis tot leven. Het geeft aan wie je bent. Samen gaan we bekijken wat in de ruimte aanwezig is aan accessoires, kunst en planten en hoe we dit beter kunnen neerzetten in de ruimte zodat de items beter tot zijn recht komen. 

Tips en Tricks

Is de ruimte redelijk ingericht maar je twijfelt nog over iets. Ik kom bij je langs en geef mijn visie.

Cadeaubon vanaf €85,-

Algemene voorwaarden

A la Laman gaat pas aan het werk na een door de opdrachtgeven schriftelijk goedgekeurd adviesplan. A la Laman is niet aansprakelijk voor de uiteindelijk realisatie daarvan, het gaat namelijk om een inspanningsverbintenis en niet om een resultaatsverbintenis en is niet aansprakelijk/ verantwoordelijk voor de uitvoering van het advies.

Privacy statement

Verwerking van persoonsgegevens 

la Laman gebruikt jouw persoonsgegevens alleen voor haar eigen diensten.

De persoonsgegevens dienen voor het stand brengen van de opdracht en het afhandelen van de betaling.

A la Laman verkoopt geen persoonsgegevens door aan derden.

Bewaartermijn

De persoonsgegevens worden na afronding van de opdracht en betalen vernietigd.

Beveiliging van Persoonsgegevens

A la Laman neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt de benodigde maatregelen om misbruik te voorkomen.